Metalknapbrugsområde og princip

Vores trykknapkontakt bruges normalt til at tænde og slukke for kontrolkredsløbet, og det er en slags kontrolkontaktapparat, der er meget udbredt.Det bruges i elektriske automatiske styrekredsløb til manuelt at sende styresignaler til at styre kontakter, relæer, elektromagnetiske startere osv. Dets karakteristika er, at det er installeret i maskinen og instrumentet under arbejdet, det meste af tiden er i den indledende fri tilstandsposition, og kun når det er nødvendigt, konverteres den til den anden tilstand (position) under påvirkning af ydre kraft.Når den ydre kraft er fjernet, på grund af Med fjederens virkning, vender kontakten tilbage til udgangspositionen.

Vores trykknapkontakt kan fuldføre grundlæggende kontroller såsom start, stop, rotation frem og tilbage, hastighedsændring og interlock.Normalt har hver trykknapkontakt to par kontakter.Hvert par af kontakter består af en NO-kontakt og en NC-kontakt.Når knappen trykkes ned, virker de to par af kontakter samtidigt, NC-kontakten afbrydes, og NO-kontakten lukkes. For at angive funktionen af ​​hver knap og undgå forkert betjening, kunne vi tilpasse forskellige metalknapsskalfarver til vis forskellen.Dens farver er rød, grøn, sort, gul, blå, hvid osv. Rød betyder f.eks. stopknap, grøn betyder startknap osv. De vigtigste parametre, type, monteringshulstørrelse, antal kontakter og den aktuelle kapacitet af knapkontakt er beskrevet detaljeret i produktmanualen.Vi understøtter også lasergraveringsmønstre.Så længe du sender tegningen af ​​mønsteret, kan vi gravere mønsteret på produktet.Vi har ingen MOQ, 1 stk understøtter også tilpasning.Det lasergraverede mønster er ikke ridsefast og ikke let at falme og kan bruges i lang tid.

Hvis du er interesseret i vores produkter, er du velkommen til at kontakte os, vi vil gøre vores bedste for at imødekomme din efterspørgsel.Hvis du har krav eller spørgsmål, er du velkommen til at "Send" os en e-mail nu!


Indlægstid: 27. april 2022