Typerne og karakteristikaene for drejekontakter og trykknapkontakt

Drejekontakter og trykknapkontakt kan klassificeres i henhold til betjeningsmetoderne, beskyttelsesmetoden, se mere om knaptypen og funktionerne:
1, åben type: velegnet til indlejret og fastgjort på tavlen, kontrolskabet eller konsolpanelet.Kodenavnet K.
2, nøgleafbryder, med en nøgle i rotation, kan undgå forkert betjening eller for nogen at betjene.Kodenavnet Y.
3, vedligeholdelse: vedligeholdelse af shell, for at undgå de interne knap dele af mekanisk skade eller folk ramte en opkrævet nogle, kodenavnet H.
4, anti-korrosionstype: kan undgå kemisk ætsende gasinvasion.Kodenavnet F.
5, eksplosionssikker afbryder: kan bruges til lokalt rig på eksplosiv gas og støv og fører ikke til eksplosivt stof, såsom kulmine osv. Kodenavnet B.
6, vandtæt kontakt: med forseglet kabinet, kan forhindre vandindtrængning.Kodenavnet "S.
7, knapkontakt: rotation operation kontakt med hånden, der er to lejer til og fra, normalt for panelmontering type.Kodenavnet X.
8, trykke på kontakten: er der en stor rød knap svampehoved stikker udefra, for at trykke blokere forsyningen.Kodenavnet J eller M.
9, selvbegrænsende knap switch: i en selvkontrol med elektromagnetisk gruppe knap, først brugt i kraftværker, transformerstationer, eller testudstyr, operatør annonceret hvert signal og instruktion osv., normalt panelet operationer.Kodenavnet Z.
10, med lampe-knap: i en lys-knap, bortset fra instruktionerne til udløserbetjeningskommando, og mere bruges i kontrolskabet, konsolpanelet.Kodenavnet D.


Indlægstid: 17-apr-2018